Composiet aanrechtblad

Composiet is een samengesteld product dat wordt vervaardigd uit gerecycled natuursteen. Dankzij het productieproces is het materiaal uiterst sterk en in veel verschillende kleuren te produceren. Dit maakt composiet bijzonder geschikt voor keukenbladen.

Eigenschappen van composiet

Werkbladen van composiet hebben een luxe uitstraling en zijn hittebestendig, krasbestendig, stootvast en slijtvast. Tevens zijn deze aanrechtbladen erg dicht, dit houdt in dat ze niet zonder meer water of ander vocht doorlaten. Composiet aanrechtbladen hebben dus niet alleen een luxe uitstraling, maar ze zijn daarbij ook buitengewoon praktisch.

In het assortiment van Voskuil Natuursteen vindt u een grote verscheidenheid aan soorten composiet in diverse kleuren. Wij kunnen het materiaal dusdanig bewerken zodat het volledig aansluit bij de stijl van uw woning.

Contact

Indien u nog meer informatie wilt over de eigenschappen en het onderhoud van composiet aanrechtbladen, kunt u contact opnemen met ons team. Zij kunnen u eerlijk en vakkundig informeren en adviseren.

Voorbeeld projecten

Via onderstaande button kunt u een overzicht van onze andere keukens bekijken.

Keukens

Scroll naar boven