Silestone: geïnspireerd op natuursteen en zeer duurzaam

Silestone wordt steeds populairder en misschien heeft u er ook al eens eerder van gehoord. Silestone onderscheidt zich van de natuurstenen zoals marmer en graniet. Maar wat maakt Silestone dan zo anders? Wat zijn de voordelen van Silestone? En in welke vormen en maten komt de Silestone? In dit artikel laten wij u graag kennismaken met onze collectie. Lees snel verder en ontdek meer over de mogelijkheden bij Voskuil Natuursteen.

Silestone - Aanrecht
Neem contact op

Silestone is anders dan de bekende natuurstenen

Waar de bekende materialen zoals marmer of graniet vallen onder de natuurstenen, doet de Silestone dit niet. Silestone is slechts geïnspireerd op natuursteen en bestaat voor maar liefst 90% uit natuurlijk kwarts. Kwarts is dan weer een mineraal dat komt uit de aardkorst. Bekende kwarts soorten zijn bijvoorbeeld de rozenkwarts, rookkwarts en de amethist. De op natuursteen geïnspireerde Silestone kunt u nauwelijks onderscheiden van echt natuursteen.

Doordat Silestone bijna volledig uit kwarts bestaat draagt het enkele hoogwaardige eigenschappen met zich mee.

Silestone en de voordelen ervan?

Deze imitatie natuursteen is gemakkelijk in het onderhoud en goedkoper dan echt natuursteen. Daardoor is Silestone een mooi alternatief voor natuursteen. Overige eigenschappen en voordelen zijn onder andere:

  • Dit materiaal is zeer vlek- en hittebestendig;
  • Door de dikte zullen krassen niet snel ontstaan;
  • De Silestone (keuken)bladen zijn zeer sterk;
  • Dit materiaal is bestand tegen externe schokken;
  • De werkbladen zijn in vele kleuren te verkrijgen;
  • Uiterst hygiënisch;
  • Het is zeer duurzaam.

Uiteraard beschikken de Silestone werkbladen over nog meer voordelen, maar dat vertellen wij u graag in de winkel, zodat u het zelf kunt ervaren. Liever thuis ervaren? Bestel dan eenvoudig gratis samples via de link. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van hoe imitatie natuursteen eruitziet en aanvoelt.

Silestone voor welke ruimtes in het huis?

Wat dat betreft is Silestone ontzettend veelzijdig en kun je het in veel ruimtes terug laten komen. Door de hoge kwaliteit van dit product kunt u het materiaal perfect benuttigen in het werkblad in de keuken. Wilt u dit materiaal liever in de badkamer verwerken? Dat kan natuurlijk ook. Hierbij kunt u de Silestone bijvoorbeeld laten terugkeren in de wasbakken, de wand- en vloertegels of in het planchet. Uiteraard zijn er nog meer ruimtes die u kunt voorzien, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs de trappen en bordessen.

Vanzelfsprekend is dit materiaal ook zeer geschikt voor op kantoor.

Silestone - Spoelbak
Neem contact op

Voskuil Natuursteen levert op maat

Als officieel Stilestone dealer van Cosentino weten wij dat er vele wensen zijn binnen deze markt. Voskuil Natuursteen vindt het daarom ook zeer belangrijk om naar deze wensen van klanten te luisteren. Samen kijken wij naar uw ideeën en samen laten wij deze uitkomen. 

Wij zijn dé natuursteenspecialist uit Gouda en die naam houden we graag in ere. Wij bieden totaaloplossingen door heel Nederland en dus ook bij u. Wij garanderen kwalitatief maatwerk en een prachtig eindresultaat van uw opdracht. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap begeleiden wij het proces van begin tot eind.

Heeft u nog vragen over de Silestone specifiek of natuursteen in zijn geheel?
Stel ze gerust telefonisch via 0182 - 55 18 02 of via onze contactpagina.

Voskuil Natuursteen staat voor u klaar!

Scroll naar boven