Sensa black beauty - sensa graniet.webp
Sensa black beauty - sensa graniet (1).webp

Sensa black beauty

Sensa colonial white.jpg
Sensa colonial white 2.png

Sensa colonial white

Sensa orinoco.jpg
Sensa orinoco 2.png

Sensa orinoco

Sensa glacial blue 1.jpg
Sensa glacial blue 2.png

Sensa glacial blue

Sensa

Sensa voor welke ruimtes te gebruiken?

Wat dat betreft heeft Sensa haast geen beperkingen en kun je het in veel ruimtes terug laten komen. Door zijn mate van hoge kwaliteit en duurzaamheid wordt Sensa vaak gekozen voor in de keuken. Bijvoorbeeld als keukenblad, maar het kan ook terugkomen als bijpassende spatwand. Maar laat u zich hierdoor niet tegenhouden als u Sensa in de eetkamer terug wil laten komen. Dat kunnen wij natuurlijk ook voor u realiseren. Wellicht een bijpassende eettafel bij het Sensa keukenblad? Samen kijken wij naar uw wensen.

Sensa bij Voskuil Natuursteen

Een gegeven wonder van de natuur. Zo kunt u onze Sensa collectie ook wel noemen. Prachtige motieven, makkelijk in onderhoud en absoluut een toevoeging aan uw interieur.

Als officieel Sensa dealer van Consentino weten wij dat er vele wensen en mogelijkheden zijn binnen deze markt. Bij Voskuil Natuursteen is het luisteren naar uw wens dan ook onze prioriteit. Samen kijken wij naar uw ideeën en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij zijn dé natuurspecialist van Nederland en houden die naam graag in ere.

Wilt u graag meer informatie over Sensa of onze service? Stel ze gerust telefonisch via 0182 - 55 18 02 of via het contactformulier.

Neem contact op

Scroll naar boven