Natuursteen badkamer

Zoekt u natuursteen voor uw badkamer? Bij Voskuil Natuursteen vindt u een uitgebreid assortiment met veel verschillende steensoorten in diverse kleuren. Met onze steensoorten krijgt uw badkamer een verzorgde en luxueuze uitstraling.

Natuursteen is al vele millennia een bijzonder populair product. Het materiaal wordt in grote hoeveelheden gedolven uit groeves over de gehele aardbol. De blokken steen worden daarna verwerkt en in kleinere stukken gedeeld. Natuursteen is zo populair omdat het een bijzondere uitstraling heeft en omdat het in veel verschillende soorten en kleuren te verkrijgen is. Wij bieden veel soorten natuursteen aan, zoals:

Eigenschappen natuursteen

Elke steensoort beschikt over unieke eigenschappen, dit maakt dat elke soort weer geschikt is voor verschillende doeleinden. Zo is de mineraalsamenstelling van donker gesteente compacter dan dat van licht gesteente, dit maakt het donkere gesteente een geschikter materiaal voor aanrechtbladen en dergelijken. Vanzelfsprekend zijn er oneindig veel mineraalsamenstellingen te vinden, er zijn dus ook heel veel typen stenen in diverse kleuren. Op onze website vindt u ons gehele aanbod aan steensoorten.

In principe kunnen al onze steensoorten voor de inrichting van de badkamer gebruikt worden. Sommige soorten dienen echter wel behandeld te worden voordat wij ze kunnen plaatsen. Dit gebeurt zodat er minder beschadigingen op zullen treden wanneer men de stenen gebruikt.

Contact

Indien u nog meer informatie over de steensoorten en het onderhoud wenst te ontvangen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze deskundigen zullen u advies en informatie geven over de steensoorten die u wenst te gebruiken.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.
0182 - 55 18 02

Contact

Scroll naar boven