Zoekt u een natuursteen leverancier in Rotterdam?

Voskuil Natuursteen is gespecialiseerd in vele natuursteensoorten

Neem contact met ons op
  • jarenlange vakkennis
  • gespecialiseerd in maatwerk
  • eigen werkplaats

Bij Voskuil Natuursteen zijn we gespecialiseerd in vele natuursteensoorten voor diverse toepassingen. Natuursteen geeft uw huis of bedrijfspand een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Bovendien gaat natuursteen jarenlang mee vanwege de slijtvastheid.

De toepassingen van natuursteen

Natuursteen wordt voor vele toepassingen gebruikt, waaronder: de vloer, de badkamer, de keuken, dorpels, vensterbanken, terrassen, trappen, gevelbekleding, bordessen of massieve wasbakken. Vanwege onze jarenlange ervaring en vakmanschap vragen klanten ons ook regelmatig voor complexe maatwerkopdrachten.

Soorten natuursteen

Naast de grote diversiteit aan toepassingen zijn er vele soorten natuursteen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in marmer, composiet en graniet. Iedere natuursteensoort heeft andere eigenschappen. Hierdoor is de ene natuursteensoort wel geschikt in bijvoorbeeld de badkamer en de andere niet. Wij kunnen u hier volledig in adviseren.

 

Voorbeelden van ons natuursteen in Rotterdam

natuursteen-in-rotterdam-1-voskuil-natuursteen.jpg
natuursteen-in-rotterdam-2-voskuil-natuursteen.jpg
natuursteen-in-rotterdam-3-voskuil-natuursteen.jpg

Onze werkwijze

Wij zullen u van A tot Z begeleiden. Eerst zullen we u uitgebreid adviseren en maken daarna een passend ontwerp. Vervolgens komen we bij u langs in Rotterdam om in te meten. De productie van uw natuursteen toepassing vindt vervolgens plaats in de werkplaats. En tot slot komen we bij u langs om het te plaatsen. Dit alles zal binnen een aanzienlijk korte periode gerealiseerd worden. Uiteraard kunt u na de plaatsing altijd bij ons terecht voor advies of vragen met betrekking tot onderhoudswerkzaamheden.

Contact met Voskuil Natuursteen

Wilt u meer informatie over natuursteen? Onze werkplaats bevindt zich in Gouda, vlakbij Rotterdam. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 8:00 uur tot 16:30 uur. Indien u graag een afspraak wilt maken buiten deze openingstijden is dit ook mogelijk. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens of via het formulier op deze pagina.

Contactgegevens

Voskuil Natuursteen
Meridiaan 51
2801 DA  Gouda

E-mail: info@voskuilnatuursteen.nl
Tel. 0182 - 55 18 02

 

Contact

Scroll naar boven