• natuursteen-in-utrecht-header-voskuil-natuursteen.jpg

Natuursteen in Utrecht

Op zoek naar een natuursteen leverancier in Utrecht?

Voskuil Natuursteen is gespecialiseerd in vele natuursteensoorten. Woont u in Utrecht of omgeving en bent u opzoek naar een leverancier in natuursteen? U bent van harte welkom om langs te komen bij Voskuil Natuursteen. Wij leveren diverse soorten natuursteen voor uiteenlopende toepassingen. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren. Wij begeleiden het gehele proces van A tot Z.

De toepassingen van natuursteen

Natuursteen wordt voor vele toepassingen gebruikt, waaronder: de vloer, de badkamer, de keuken, dorpels, vensterbanken, terrassen, trappen, gevelbekleding, bordessen of massieve wasbakken. Vanwege onze jarenlange ervaring en vakmanschap vragen klanten ons ook regelmatig voor complexe maatwerkopdrachten.

Soorten natuursteen

Naast de grote diversiteit aan toepassingen zijn er vele soorten natuursteen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in marmer, composiet en graniet. Iedere natuursteensoort heeft andere eigenschappen. Hierdoor is de ene natuursteensoort wel geschikt in bijvoorbeeld de badkamer en de andere niet. Wij kunnen u hier volledig in adviseren.

Onze werkwijze

Overweegt u natuursteen toe te passen in uw interieur? Bij ons is uw project in goede handen. Wij snappen dat het fijn is om te weten hoe wij te werk gaan. Dat leggen we graag uit. Allereerst plannen we met u een adviesgesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt en wij adviseren over de mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een ontwerp en kostenindicatie. Na goedkeuring komen wij inmeten op locatie. Daarna wordt het natuursteen, indien nodig, besteld en vervolgens bewerkt in onze werkplaats. Uiteindelijk komen wij bij u op locatie voor de plaatsing.

Contact met Voskuil Natuursteen

Heeft u vragen over natuursteen of over onze werkwijze? Stel ze vooral, we helpen u graag. U bent ook van harte welkom bij ons in Gouda (circa 40 kilometer vanaf Utrecht). Dan geven we u een rondleiding langs onze natuursteensoorten, producten en de werkplaats. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens of via het formulier op deze pagina.

Voorbeeld projecten

Via onderstaande button kunt u een overzicht van onze andere keukens bekijken.

Keukens

Scroll naar boven