Sensa: natuurlijk graniet voor luxueuze uitstraling

Sensa is absoluut een prachtig alternatief voor de echte natuursteen (keuken)bladen. Een werkblad van Sensa is nauwelijks te onderscheiden door de look en feel van origineel natuursteen. Sensa staat bekend om zijn eigenschappen van graniet. Dit betekent dat de Sensa producten voorzien zijn van een innovatieve bescherming tegen vlekken. Maar wat zijn de anderen voordelen van Sensa? Hoe onderscheidt Sensa zich van de andere alternatieven? En wat kunnen wij voor u betekenen? Op deze pagina laten wij u graag kennismaken met Voskuil Natuursteen en onze Sensa collectie.

Sensa witte keukenblad
Neem contact op

Sensa is altijd uniek door zijn natuurlijke basis

Graniet wordt gewonnen aan de onderzijde van de aardkorst, tegen het magma aan. Leuk om te weten is dat dit één van de oudste bouwmaterialen is waarover wij beschikken. Met een basis van graniet is geen enkel blad of product van Sensa hetzelfde. Dit geldt voor zowel de kleur als de gevormde structuur. Wel is voor alles van graniet te zeggen dat het als basis een gespikkelde structuur heeft. Maar wanneer u drie bladen van Sensa naast elkaar legt, zal u zien dat ieder blad zijn eigen unieke uitstraling heeft.

Sensa en zijn fijne eigenschappen

Deze variatie van imitatie natuursteen is zeer geliefd door zijn gunstige eigenschappen. Zoals eerder benoemd is zo’n geliefde eigenschap dat Sensa bestand is tegen vlekken. Heel fijn als u zich graag in de keuken bevindt. Uiteraard heeft Sensa nog meer voordelige eigenschappen. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • Gemaakt van duurzaam materiaal;
  • Sensa (keuken)bladen zijn zeer hygiënisch in gebruik;
  • Graniet is bestand tegen hoge temperaturen;
  • De producten van Sensa hebben een lage poreusheid;
  • Eenvoudig te reinigen;
  • Sensa is een echte uitblinker in uw huis en/of werkplek.

Wij vertellen u graag nog meer over Sensa bij ons in de winkel zodat u het gelijk zelf kunt ervaren. Door de unieke uitstraling per Sensa product is het helaas niet mogelijk om een staaltje thuis te laten bezorgen.

Sensa voor welke ruimtes te gebruiken?

Wat dat betreft heeft Sensa haast geen beperkingen en kun je het in veel ruimtes terug laten komen. Door zijn mate van hoge kwaliteit en duurzaamheid wordt Sensa vaak gekozen voor in de keuken. Bijvoorbeeld als keukenblad, maar het kan ook terugkomen als bijpassende spatwand. Maar laat u zich hierdoor niet tegenhouden als u Sensa in de eetkamer wil nuttigen. Dat kunnen wij natuurlijk ook voor u realiseren. Wellicht een bijpassende eettafel bij het Sensa keukenblad? Samen kijken wij naar uw wensen.

Vanzelfsprekend komt onze Sensa Collectie ook perfect tot zijn recht op kantoor.

Sensa zwarte keukenblad
Neem contact op

Sensa bij Voskuil Natuursteen

Een gegeven wonder van de natuur. Zo kunt u onze Sensa collectie ook wel noemen. Prachtige motieven, makkelijk in onderhoud en absoluut een toevoeging aan uw interieur.

Als officieel Sensa dealer van Consentino weten wij dat er vele wensen en mogelijkheden zijn binnen deze markt. Bij Voskuil Natuursteen is het luisteren naar uw wens dan ook onze prioriteit. Samen kijken wij naar uw ideeën en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij zijn dé natuurspecialist uit Gouda en houden die naam graag in ere.

Wilt u graag meer informatie over Sensa of onze service? Stel ze gerust telefonisch via 0182 - 55 18 02 of via info@voskuilnatuursteen.nl.

Sensa, 100% duurzaam en 100% natuurlijk

Contact

Scroll naar boven